-
۰۹۱۴۵۳۷۵۱۴۷
-
mashinsaziardabil@gmail.com
-
شنبه تا پنجشنبه - ساعت 9 تا 17
کمترین ظرفیت تولید این دستگاه 1000 کیلوگرم در ساعت و بیشترین ظرفیت تولید آن 6000 کیلوگرم در ساعت می باشد.
این مواد و محصولات و تولید فرنچ فرایز – سیب زمینی نیم پز منجمد، به شکل بسته بندی شده آماده مصرف و ارائه در بازار می باشد.
خلال سیب زمینی در اندازه 8×8 – 10×10 – 12×12 میلی متر نسبت به سفارش مشتری میباشد.
ماشین آلات مربوط به محصولات آماده نیم پز
هاپر: جهت ذخیره سازی اولیه و دپو
میز بازبینی: بررسی مواد اولیه توسط اپراتور بعداز پوست گیری
نوار بالابر شستشو: جهت انتقال مواد اولیه به شستشو
دستگاه شستشو: جهت شستشوی مواد اولیه
نوار بالابر پوست گیری: انتقال مواد به سیستم پوست گیری
دستگاه پوست گیری: جهت پوست گیری
بالابر برش: جهت انتقال مواد به دستگاه برش
برش: جهت ورق ورق نمودن سیب زمینی
نوار زیر برش: جهت جمع آوری ضایعات
سرند: جداسازی مواد زاید از اسلایس قبل از ورود به بلانچر
نوار حمل به بلانچر اولیه: جهت انتقال به سیستم بلانچر
بلانچر اولیه: بابت عملیات تثبیت آنزیم – مرحله اول
بلانچر ثانویه: بابت عملیات تثبیت آنزیم – مرحله دوم
ویبراتور: جهت آبگیری اولیه
خشک کن: جهت آبگیری نهایی فرایر به همراه فیلتراسیون
اتصالات و کنترل ولو: بابت فرآیند غوطه وری در روغن
مبدل حرارتی به همراه فیلتراسیون: اتصالات و کنترل ولو
ویبراتور: بابت روغن گیری
پیش خنک کن: آماده ساز برای ورود به تونل انجماد
تونل انجماد IQF: جهت فرآیند انجماد با تمامی تاسیسات
نوار حمل به بسته بندی بسته بندی (یک عدد) مولتی هد ده توزین
تابلوی اپراتوری خط تولید: بویلر دو میلیون kcal روغن داغ به همراه کلیه متعلقات
جهت ثبت درخواست خود برای مشاوره این محصول و یا هر دستگاه دیگری، بعد از کلیک روی دکمه بالا کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.