دیراتور

دیراتور

کاربرد: لبنیات، آبمیوه ماء الشعیر

نوع کنترل: دیجیتال و PLC
شرح فرآیند: ورود شیر به بلوک احیای پاستوریزاتور و افزایش دما تا 63 درجه سلسیوس  محفظه وکیوم دستگاه دیراتور با فشار منفی کنترل شده، سرد شده به محصول و جلوگیری از کاهش وزن محصول مکش گازهای نامطبوع با استفاده از پمپ خلاء، ارسال محصول با کیفیت به مراحل دیگر پاستوریزاسیون همانند مرحله استاندارد چربی و هموژنیزاسیون اجزاء و قطعات اصلی: مخزن وکیوم ، پمپ وکیوم، پمپ سانتریفیوژ کندانسور ، فشارسنج، سایت گلس، شاسی لوله های ارتباطی، شیرآلات، نردبان دسترسی
ظرفیت: سایزهای استاندارد از 1 تن تا 10 تن در ساعت

مزایا:
کیفیت بالای بهداشتی
اپراتوری آسان
کیفیت بالای محصول تولید شده
افزایش عمر محصول و ثبات ذخیره سازی

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.