دستگاه فرنچ فرایز

دستگاه فرنچ فرایز

کمترین ظرفیت تولید این دستگاه 1000 کیلوگرم در ساعت و بیشترین ظرفیت تولید آن 6000 کیلوگرم در ساعت می باشد.
این مواد و محصولات و تولید فرنچ فرایز – سیب زمینی نیم پز منجمد، به شکل بسته بندی شده آماده مصرف و ارائه در بازار می باشد.
خلال سیب زمینی در اندازه 8×8 – 10×10 – 12×12 میلی متر نسبت به سفارش مشتری میباشد.

ماشین آلات مربوط به محصولات آماده نیم پز

هاپر: جهت ذخیره سازی اولیه و دپو
میز بازبینی: بررسی مواد اولیه توسط اپراتور بعداز پوست گیری
نوار بالابر شستشو: جهت انتقال مواد اولیه به شستشو
دستگاه شستشو: جهت شستشوی مواد اولیه
نوار بالابر پوست گیری: انتقال مواد به سیستم پوست گیری
دستگاه پوست گیری: جهت پوست گیری
بالابر برش: جهت انتقال مواد به دستگاه برش

برش: جهت ورق ورق نمودن سیب زمینی

نوار زیر برش: جهت جمع آوری ضایعات

سرند: جداسازی مواد زاید از اسلایس قبل از ورود به بلانچر

نوار حمل به بلانچر اولیه: جهت انتقال به سیستم بلانچر

بلانچر اولیه: بابت عملیات تثبیت آنزیم – مرحله اول

بلانچر ثانویه: بابت عملیات تثبیت آنزیم – مرحله دوم

ویبراتور: جهت آبگیری اولیه

خشک کن: جهت آبگیری نهایی فرایر به همراه فیلتراسیون

اتصالات و کنترل ولو: بابت فرآیند غوطه وری در روغن

مبدل حرارتی به همراه فیلتراسیون: اتصالات و کنترل ولو

ویبراتور: بابت روغن گیری
پیش خنک کن: آماده ساز برای ورود به تونل انجماد

تونل انجماد IQF: جهت فرآیند انجماد با تمامی تاسیسات

نوار حمل به بسته بندی بسته بندی (یک عدد) مولتی هد ده توزین

تابلوی اپراتوری خط تولید: بویلر دو میلیون kcal روغن داغ به همراه کلیه متعلقات

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.